Info B-Keuze Wand/Sandwichpanelen

Info B-Keuze Wand/Sandwichpanelen

Tweedehands wand/sandwichpanelen 

Bij Antos Bouw begrijpen we dat kostenbesparing belangrijk is bij het kiezen van wand- en sandwichpanelen. Of u nu gaat voor tweedehands of de voordelige B-keuze, wij bieden kwalitatieve panelen die zorgen voor uitstekende isolatie. Of u nu op zoek bent naar betaalbare tweedehands panelen die nog perfect geschikt zijn voor uw project, of dat u kiest voor B-keuze voor een lagere prijs, wij staan klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat uw project binnen budget blijft zonder in te leveren op kwaliteit, met zelfs de mogelijkheid om te besparen op de energierekening.

B-keus wand/sandwichpanelen 

De B-keuze wand/sandwichpanelen vormen in veel van de gevallen een uitstekende isolatiemethode. Met de kwaliteit van de modellen zal niks mis zijn, het ligt vooral aan de afwerking. De panelen zullen hier en daar een klein deukje of een krasje hebben. Dat betekent dat ze niet de uitstraling hebben zoals we die kennen van de A-keuze wand/sandwichpanelen. In plaats daarvan is er soms sprake van een minimaal verschil in dikte. Dat zit de isolatie en andere belangrijke eigenschappen gelukkig niet in de weg, waardoor u daar goed gebruik van kunt maken. De B keuze wand/sandwichpanelen vormen een uitstekende keuze en helpen u op een voordelige wijze voor deze goede materialen te zorgen.

Wat is het verschil tussen tweedehands en B-keus? 

Maar wat is nou echt het verschil tussen tweedehands panelen en B-keus panelen? We snappen dat er wat verwarring over kan ontstaan. B-keus wand- en sandwichpanelen zijn panelen die nog niet gebruikt zijn, maar zoals gezegd hier en daar een klein deukje of een krasje hebben. Tweedehands panelen, de naam zegt het eigenlijk al, zijn panelen die eigenlijk een tweede kans geven. Het zijn nog prima panelen, maar al gebruikt. 

Bespaar nu en neem contact op met Antos Bouw 

Dankzij de B-keuze wand/sandwichpanelen en de tweedehands modellen zorgt u er eenvoudig voor dat u op de kosten kunt besparen. De investering in de wand/sandwichpanelen hoeft niet te hoog op te lopen, terwijl u aan de andere kant wel kunt zorgen voor de isolatie of de andere vorm van afwerking. Het betekent dat u op termijn eenvoudig op de energierekening kunt besparen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de B-keuze wand/sandwichpanelen, we zijn u graag met de gebruikte panelen van dienst.

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt