B-keus over het algemeen

B-keus over het algemeen

B-keus?

B-keus, je bent aan het zoeken naar isolatie voor op het dak of wand en je komt vaak het woord B-keus tegen. Maar wat is dat nou eigenlijk?
B-keus maakt het mogelijk dat niet alleen de natuur wordt bespaart van tonnen aan afval, maar zorgt er ook nog eens voor dat een klant minder (geld) kwijt is. B-keus is ook wel bekend onder de naam 2de-keus. Wat staat voor iets wat je niet altijd direct zou willen kiezen. Dit komt omdat de kwaliteit theoretisch niet volgens de standaardwaarden van de A-keus (1ste-keus) voldoet.
Vaak is er een fout in de productie waardoor er een kleine kras of een klein deukje, die je van veraf niet eens ziet. Maar dat ene deukje zorgt er wel voor dat het geen A-keus meer is.

Wat voor B-keus is er dan?

Wij hebben van bijna al onze materialen wel een B-keus versie. Zo hebben wij momenteel in B-keus op voorraad:

  • Wand/Sandwichpanelen
  • Dakplaten
  • Ecopanelen

Ja, dus? Het is een productiefout, waarom zou IK het dan kopen?

Dat is waar de voordelen van B-keus vooraan komen staan. B-keus is namelijk net zo goed als A-keus, alleen dat kleine krasje zorgt ervoor dat u er minder voor hoeft te betalen. Veel minder! Wij weten dat u ook niet van een deuk of een kras in uw isolatiemateriaal houdt, daarom proberen dit te verhelpen, door bijvoorbeeld de deuk terug te duwen zoals het paneel was waardoor hij eigenlijk weer als nieuw is.
B-keus is bijna de helft van de prijs, het metaal en/of de isolatie is precies hetzelfde, alleen mag het niet als “nieuw” verkocht worden. Dus zou u graag tot bijna de helft minder willen betalen voor bijna dezelfde panelen? Dan is dit zeker niet overdreven, B-keus is hiervoor de oplossing.

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt