Info Dakgoot en regenpijp

Info Dakgoot en regenpijp

Dakgoten tegen waterlast

Een dakgoot bestellen? Aluzink dakgoten van goede kwaliteit, net als regenpijpen waar u direct gebruik van kunt maken. We kunnen de dakgoten leveren zodat u daar zelf mee aan de slag kunt of er daarnaast voor zorgen dat u ook de montage aan ons kunt overlaten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kwaliteit in orde is. Het resultaat? U weet in ieder geval zeker dat de dakgoot goed aansluit bij uw wensen en u helpt om het geheel op een nette manier af te werken.

Waarom een goede dakgoot?

Een goede dakgoot is van groot belang om het dak op de juiste manier af te werken. Dat geldt zowel voor uw woning, voor andere panden en bijvoorbeeld een nieuwe schuur of een garage. Het zijn de dakgoten die ervoor zorgen dat u een degelijk dakgootsysteem kunt ontwerpen en dat kunt (laten) monteren. Wij zorgen er met de dakgoot voor dat het water op een goede manier weg kan, zodat u daar op het dak en in andere delen van de constructie of installatie geen last van zal hebben.

Het is verstandig om voor de dakgoot gebruik te maken van goede kwaliteit materialen, net als wanneer u zoek naar een degelijke regenpijp. We kunnen u van dienst zijn met stalen systemen, uiteraard gegalvaniseerd en voorzien van een coating met poederverf. We zorgen er met de dakgoten en regenpijpen graag voor dat u het dak op de gewenste wijze af kunt (laten) werken.

Stalen gootsystemen

We maken gebruik van stalen gootsystemen. Die verzinken we met staal, waardoor er een kwalitatief uitstekend geheel ontstaat. Het gaat om hoogwaardige dakgoten die we voorzien van een poedercoating in een aantal verschillende kleuren. De coating van de dakgoot is milieuvriendelijk en kleurvast. Dat betekent dat u kunt rekenen op een langdurige bescherming tegen roest, waarbij de kleur mooi blijft. Uiteraard zijn er losse elementen te bestellen. Dat betekent dat u de dakgoot en de regenpijp aan de hand daarvan kunt samenstellen of dat u daarvoor gebruik kunt maken van onze montage. Momenteel verkopen we standaard de aluzinken dakgoot, deze is net zo sterk als staal maar is makkelijker te monteren

Dakgoot en regenpijp kopen

U kunt online de dakgoot kopen en de regenpijp bestellen. Het is voldoende om ons aan te geven welke maat u wenst, naar welke kleur uw voorkeur uit gaat en welke lengte u nodig heeft. Wij gaan er vervolgens direct voor u mee aan de slag en zorgen ervoor dat u de dakgoten of regenpijpen zo snel mogelijk tot uw beschikking heeft.

Uiteraard betaalt u standaard een scherpe prijs voor de dakgoot of de regenpijp, afhankelijk van waar u gebruik van wenst te maken. De kwaliteit is uitstekend, wij zorgen er online voor dat we de kosten zo goed mogelijk in de hand houden.

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt