Dakplaten voor elk dak

Dakplaten voor elk dak

Dakplaten & dakpanelen

Dakplaten zijn geschikt voor bijna elk dak, deze heeft/hebben aan 2 kanten staal met daar tussenin een laag van PUR-platen. Deze helpen u en uw huis enorm veel tegen problemen die u zowel buiten maar ook binnen heeft. Daarover willen we u graag informeren en zouden we u met plezier vertellen wat de dakplaten allemaal voor u in huis heeft!

Voor elk dak geschikt!

De dakplaten of dakpanelen zijn voor bijna elk dak, huis, loods of ander soort gebouw wel bruikbaar. Dit komt omdat ze aan 2 kanten staal hebben. Deze 2 lagen staal zorgen voor een stevige basis van uw dak. Het staal aan de buitenkant, zorgt samen met het dakprofiel voor een goede bescherming tegen buitenomstandigheden. Hierdoor kunnen ze tegen omstandigheden zoals regen, hagel, sneeuw en kleine stormen.

De dakplaten zijn behalve dat ze erg goed te gebruiken zijn om buitenomstandigheden te stoppen, ook heel goed in problemen binnen het huis. Hierbij kunt u denken aan onderdelen zoals de warmte die dankzij onze dakplaten wordt binnen gehouden. Door de PUR-platen (ook wel Polyurataan genoemd), Word er een heel groot deel van de warmte die er binnen is, ook binnen gehouden en zijn er geen problemen zoals meer verwarmingskosten. Hierdoor zijn de dakplaten zowel energie, als geld, als milieubesparend.

B-keus mogelijkheden

Voor mensen die niet teveel geld in hun dak willen steken maar bijna dezelfde kwaliteit willen hebben wij een oplossing voor gevonden. Via onze fabriek hebben wij de mogelijkheid om B-keus mee te krijgen, dit zijn platen die dezelfde kwaliteit als een nieuwe (ook wel A-keus genoemd) dakplaat. Echter hebben deze platen een paar schoonheidsfoutjes zoals kleine deuken of krassen. Wij proberen op onze locatie de meeste van deze kleine schoonheidsfoutjes op te lossen door de deuken er uit te halen of eens onze eigen reparatieverf te gebruiken. Doordat we de platen niet naar het origineel mogen brengen verkopen en noemen we deze B-keus. Dit scheelt veel geld voor de mensen die niet per se alles perfect willen/niet naar kleine krassen kijken.
Wij zijn dan ook trots om een van de grotere B-keus leveranciers te zijn in de omgeving.

Geïsoleerde Dakplaten – Dakpanelen

Dakplaten, ook wel ‘dakpanelen’ genoemd, zijn een moderne manier van dak- en gevelbekleding. Ze bestaan uit metalen platen onder en bovenkant die als het ware een laag isolerend materiaal  (dus tegen elkaar drukken). Dakplaten/Dakpanelen zijn uitermate geschikt om uw dak en gevel te isoleren en geven uw woning daarnaast een rustige en strakke uitstraling. Deze dakplaten zijn gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd.

Hiernaast is het materiaal van de dakpanelen duurzaam en milieuvriendelijk. De dakplaten zijn beschikbaar in verschillende diktes en variëren in eigenschappen naargelang de toepassing waarvoor het paneel gebruikt gaat worden. De continue doorontwikkeling van onze dakplaten maakt deze zowel efficiënt in gebruik en duurzaam.
De dakplaten zijn beschikbaar van 40 tot 140 mm dikte en hebben een standaard breedte van 115 cm. Uiteraard kunnen de dakpanelen voor u op maat worden gezaagd, compleet gratis. De panelen zijn aan beide kanten van vlak staal met een dikte van 0,5 mm.

ISOLATIE

De belangrijkste reden om goed te isoleren zijn lagere kosten door middel van energiebesparing. De energiekosten zijn de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en zullen dat de aankomende jaren ook blijven doen. Hiernaast worden we geconfronteerd met klimaatveranderingen en het schaars worden van fossiele brandstoffen. Wist u dat enkel het koelen en verwarmen van gebouwen verantwoordelijk is voor 42% van het totale energieverbruik? U begrijpt dat hier veel winst is te behalen.

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt