Retourneren en Garantie

Retourneren en Garantie

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Let op: bij producten die op maat gezaagd of gemaakt zijn, zijn we genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.

Bij B- keus producten is het niet mogelijk om te retourneren.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde (onbeschadigd) retour ontvangen is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Dit geldt enkel voor A-keus producten!

B-keus producten vallen niet onder de garantie, maar hebben wel dezelfde isolatiewaarde als A-keus producten.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Tel: +31 (0)85 0402 540
Mail: info@antosbouw.nl
Adres: Parallelweg 1a, 4209 AA Schelluinen (Nederland))

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt