Betaalmethoden

Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden bij direct bestellen via de website:

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Bancontact

Via deze service kan iedereen direct online afrekenen, via zijn eigen vertrouwde bankomgeving. Bancontact is een standaardapplicatie op de kaarten die de Belgische banken uitgeven bij het openen van een rekening. Hierdoor telt Bancontact ruim 15 miljoen kaarthouders, waarvan 90% geschikt is voor online gebruik. Ideaal dus, als u uw producten of diensten in dit land (online) wilt aanbieden.

Pinnen en contant

Wilt u een bestelling betalen bij levering of tijdens het afhalen, dan is het mogelijk om te pinnen bij de chauffeur of te pinnen bij het afhalen van uw bestelling. Contant is ook mogelijk, gaarne zo gepast mogelijk!

Overige betaalmogelijkheden:

Bankoverschrijving

Indien u telefonisch besteld of via offerte akkoord gaat, kunt u een bestelling ook vóór levering (of een afhaalbestelling) via de bank overschrijven. Op deze manier kunt u samen met ons de bestelling doornemen, zodat u de juiste artikelen bestelt. 

 

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt