Over ons

Over ons

Een tijd terug, ongeveer 9 jaar geleden…

Waren er twee goede vrienden gezellig aan het vissen. Ze genoten van de rust, de pracht van de natuur en achteraf natuurlijk van een heerlijke vis. De vis werd thuis klaargemaakt, maar niet iedereen waardeerde de geur die dit creëerde in de keuken. De vrienden besloten een tuin/blokhuisje te bouwen, waar ze de vissen konden schoonmaken en daarna klaarmaken. Ook de familie schoof regelmatig aan, want wie houdt er nou niet van een lekker gebraden visje!

Een aantal jaren later… 

Een aantal jaar later begon het dak van het tuinhuisje helaas kapot te gaan. Dit was het begin van Antos Bouw. De twee vrienden gingen kijken naar dakpannen, maar wilde eigenlijk een plaatversie hiervan hebben. Deze zijn namelijk goedkoop, sterk en qua prijs enorm gunstig in vergelijking met dure dakpannen. Bij een kleine verkoper kochten ze de dakpanplaten in. Per ongeluk werden er 21 dakpanplaten gekocht, terwijl er maar 14 nodig waren. Dus hup, de platen moesten op Marktplaats.

Nog geen paar uur later… 

Binnen een dag kregen de vrienden al meer dan zes telefoontjes, wat toch wel een vraag liet ontstaan bij de vrienden… “Als die dakpanplaten zo gewild zijn, waarom zijn er dan zo weinig bedrijven voor?”.  Met die gedachte verkochten ze hun laatste zeven platen voor een goede prijs. Veel mensen bleken er veel meer geld voor over te hebben dan dat ze in eerste instantie hadden betaald. Er werd een kleine aanhangwagen van 2,5m gehuurd en er werden meer dakpanplaten gekocht. Ze werden wederom op marktplaats gezet, en weer doorverkocht voor een betere prijs. Uiteindelijk werd dit vrij winstgevend en besloten de vrienden een stap verder te gaan.

Een maand later…

Binnen een maand tijd hadden ze een gehuurd stuk grond van 30-50m² om platen op te slaan, een fabriek waar ze de platen (nog goedkoper) konden inkopen en bleven ze dag in dag uit veel telefoontjes krijgen. Binnen twee weken merkten ze, dat ze hierin nog verder konden gaan. Zo hadden ze binnen een maand het dubbele stuk grond als wat ze eerst hadden, een aantal maanden daarna weer en weer en weer.. Tot de dag van vandaag.

En nu?

Momenteel hebben wij 1.500m² aan opslagplaats (waar we 8.000m² aan panelen kwijt kunnen), een loods gemaakt uit onze eigen producten, een groter assortiment met daarin isolatie platen en panelen, wat naast de dakpanplaten (precies dezelfde soort platen als die de vrienden samen kochten), ook een enorme vraag naar was.

De impact in Nederland is groot. Zo kunnen wij zeggen dat we in de top 5 van bekende bedrijven in onze sector zitten. Elke week wordt er gekeken wat we beter kunnen doen voor onze klanten. Zo wordt er veel aandacht besteed aan het zoeken van leveranciers. Aangezien de B-keus zo geliefd is. Wij hopen dan ook u goed van dienst te kunnen zijn. Door de openheid, eerlijkheid en enorm goedkope prijzen in vergelijking met onze concurrenten, blijven wij groeien en onze dienst/productverlening verbeteren.

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt