Over ons

Over ons

EEN TIJD TERUG, ONGEVEER 9 JAAR GELEDEN..

Bij een visvijver waren er 2 vrienden gezellig aan het vissen, als goede vrienden onder elkaar. Ze genoten van de rust, de pracht van de natuur en achteraf natuurlijk een heerlijke vis.

Thuis werd de vis klaargemaakt, maar niet iedereen vind een naar vis stinkende, vette keuken fijn. Dus besloten de vrienden om een tuin/blokhuisje hiervoor te maken, waar ze de vissen konden schoonmaken en daarna klaarmaken.
Hierdoor schoof de families ook regelmatig aan, want wie houdt er nou niet van een lekker gebraden visje!

EEN AANTAL JAREN LATER…

Een aantal jaar later begon het dak van het tuinhuisje kapot te gaan.
Hierna genomen beslissing was het begin van Antos Bouw.

De 2 vrienden gingen kijken naar dakpannen, maar wilden eigenlijk een plaatversie hiervan hebben, omdat deze goedkoop, sterk en eigenlijk qua prijs enorm gunstig was in vergelijking tot dure dakpannen.

Zo kochten ze bij een kleine verkoper van dakpanplaten. Per ongeluk werden er 21 dakpanplaten gekocht, terwijl er maar 14 nodig waren. Dus hup, de platen moesten op Marktplaats.
Ze konden toch niet veel met de platen aangezien ze er meer dan genoeg hadden.

NOG GEEN PAAR UUR LATER..

Binnen een dag kregen de vrienden al meer dan 6 telefoontjes, wat toch wel een vraag liet ontstaan bij de vrienden..
“Als die dakpanplaten zo gewild zijn, waarom zijn er dan zo weinig bedrijven voor?”
Met die gedachte verkochten ze hun laatste 7 platen voor de prijs die ze gevraagd hadden en gingen kijken of ze er iets mee konden doen. Aangezien veel mensen veel meer geld er voor over hadden dan dat ze er eigenlijk voor betaald hadden.

Zo werd er dus een kleine aanhang wagen van 2,5m gehuurd en werden er meer dakpanplaten gekocht. Weer op Marktplaats gezet en weer doorverkocht voor een hogere prijs. Uiteindelijk werd dit vrij winstgevend en besloten de vrienden een stap verder te gaan.

EEN MAAND LATER..

Binnen een maand tijd hadden ze een gehuurd stuk grond van 30-50m² om platen op te slaan, een fabriek waar ze de platen (nog goedkoper) konden inkopen en bleven ze dag in dag uit veel telefoontjes krijgen.

Binnen 2 weken merkten ze, dat ze hierin nog verder konden gaan. Zo hadden ze binnen een maand het dubbele stuk grond als wat ze eerst hadden, een aantal maanden daarna weer en weer en weer.. Tot de dag van vandaag.

Momenteel hebben wij 1.500m² aan opslagplaats (waar we 8.000m² aan panelen kwijt kunnen), een loods gemaakt uit onze eigen producten, een groter assortiment met daarin isolatie platen en panelen, wat naast de dakpanplaten (precies dezelfde soort platen als die de vrienden samen kochten), ook een enorme vraag naar was.

Onze isolatiehal

OP DIT MOMENT..

Vandaag de dag is de impact die we doen in Nederland groot.
Zo kunnen wij zeggen dat we in de top 5 van bekende bedrijven in onze sector zitten.

Elke week wordt er gekeken wat we beter kunnen doen voor onze klanten.
Zo wordt er veel aandacht besteed aan het zoeken van leveranciers. Aangezien de B-keus zo geliefd is.

Wij hopen dan ook u goed van dienst te kunnen zijn. Wij zijn niet voor niets een snel groeiend bedrijf.
Door de openheid, eerlijkheid en enorm goedkope prijzen in vergelijking met onze concurrenten, blijven wij groeien en onze dienst/product verlening verbeteren.

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt