Zetwerk voor bevestiging bestellen

Zetwerk voor bevestiging bestellen

Bent u op zoek naar zetwerk? Bij de webshop van Antosbouw bent u verzekerd van een ruim aanbod, snelle levering en bestelt u eenvoudig het gewenste zetwerk.

Zetwerk op z’n best

Kiest u ervoor om online zetwerk te bestellen en het zelf te monteren of laat u het liever over aan een professional? We kunnen de materialen zowel in een glanzende als matte afwerking leveren en daarmee zorgen voor de uitstraling die u wenst.

Materialen met een lange levensduur

Het zetwerk dat we leveren is standaard verzinkt en gemaakt van staal. Dit betekent dat u kunt rekenen op degelijke materialen met een lange levensduur. Bovendien brengen we er een polyester coating op aan. We zorgen voor een zeer dun laagje polyester met polyesterhars, waardoor we het in verschillende kleuren kunnen leveren. Zo is er voor iedereen de gewenste kleur. De coating is zeer geschikt voor de buitenomgeving binnen het Nederlandse klimaat. De binnenzijde van het zetwerk heeft een grijze kleur, waar u de kwaliteit van het materiaal goed aan kunt aflezen.

Een uitgebreid assortiment aan zetwerk

Benieuwd naar de verschillende soorten zetwerk die u kunt bestellen? Er is veel mogelijk en leverbaar. We zorgen er met een breed assortiment voor de nok, aan kielgoten en andere materialen voor dat u er de deur niet voor uit hoeft. Bekijk bovendien de windveren, bestel een onderlegplaat, een muurplaat of wellicht een binnenhoek die u nodig heeft.

The final touch

Specifiek op zoek naar zetwerk voor de nok en benieuwd wat u online kunt bestellen? U kunt bijvoorbeeld een ronde nek bestellen, maar ook een rechte nok valt onder de mogelijkheden. We zorgen er daarmee voor dat u de nok voor het dak af kunt stemmen op de overige afmetingen en de uitstraling waar u voor wenst te zorgen. Zoekt u specifiek naar een driehoekige nok of wellicht een trapezium nok? Uiteraard kunnen we u daar tevens goed over adviseren, net als over het andere zetwerk waarmee we u goed van dienst kunnen zijn.

Windveren, onderlegplaat, muurplaat of binnenhoek

Ons uitgebreide assortiment zetwerk bestaat daarnaast uit een aantal andere producten die u eenvoudig online kunt bestellen. Het gaat dan bijvoorbeeld om windveren, net als om een onderlegplaat. We zorgen er daarmee voor dat u de beschikking heeft uit de hoogwaardige materialen waar u naar op zoek bent. Een muurplaat voor het dak bestellen of bent u op zoek naar een binnenhoek die u gemakkelijk kunt monteren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Ook speciaal gemaakte zelftappende schroeven hebben we speciaal voor u op voorraad, zowel de zelftappende plaatschroef als de zelftappende paneel schroef (paneelschroeven word gebruikt bij isolatiemateriaal) hiermee kunt u uw dak en zetwerk vastschroeven zonder dat er water tussen de schroeven doorloopt. Deze schroeven zorgen voor een volledige afscherming tegen regen en zijn gecamoufleerd omdat deze dezelfde coating hebben als die van het zetwerk en de platen.

Ook een kielgoot bestellen?

Of bent u op zoek naar kielgoten en bent u benieuwd wat er beschikbaar is binnen het zetwerk? We zorgen graag voor een kleine kielgoot, maar ook voor een grote kielgoot bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van wat u nodig heeft, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Specifiek op zoek naar een kielgoot 200 of benieuwd naar de verschillen tussen de diverse modellen? Daar vertellen we u uiteraard graag meer over.

Bestel nu gemakkelijk uw zetwerk bij Antosbouw

Heeft u de keuze kunnen maken? Bestellen doet u gemakkelijk op onze website. We kunnen het zetwerk en ook de montage vakkundig voor u verzorgen. Dat betekent desgewenst dat we de benodigde materialen bestellen, die aan u leveren en zelf zorgen voor de montage. U heeft er op die manier geen omkijken naar. In plaats daarvan weet u zeker dat een specialist voor u aan de slag gaat. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder. Wij willen niks minder dan tevreden klanten!

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt