Zetwerk voor bevestiging bestellen

Zetwerk voor bevestiging bestellen

Zetwerk op z’n best

Online zetwerk bestellen en dat zelf monteren of dat aan de professional overlaten? We zorgen voor een breed assortiment aan zetwerk, uiteraard beschikbaar in diverse RAL-kleuren. We kunnen de materialen zowel in een glanzende als matte afwerking leveren en daarmee zorgen voor de uitstraling die u wenst.

Het zetwerk dat we leveren is standaard verzinkt en gemaakt van staal. Dit betekent dat u kunt rekenen op degelijke materialen met een lange levensduur. Bovendien brengen we er een polyester coating op aan. We zorgen voor een zeer dun laagje polyester met polyesterhars, waardoor we het in verschillende kleuren kunnen leveren. De coating is zeer geschikt voor de buitenomgeving binnen het Nederlandse klimaat. De binnenzijde van het zetwerk heeft een grijze kleur, waar u de kwaliteit van het materiaal goed aan kunt aflezen.

Benieuwd naar de verschillende soorten zetwerk die u kunt bestellen? We zorgen er met een breed assortiment voor de nok, aan kielgoten en andere materialen voor dat u er de deur niet voor uit hoeft. Bekijk bovendien de windveren, bestel een onderlegplaat, een muurplaat of wellicht een binnenhoek die u nodig heeft.

The final touch

Specifiek op zoek naar het zetwerk voor de nok en benieuwd wat u online kunt bestellen? U kunt bijvoorbeeld een ronde nok bestellen, maar ook een rechte nok. We zorgen er daarmee voor dat u de nok voor het dak af kunt stemmen op de overige afmetingen en de uitstraling waar u voor wenst te zorgen. Zoekt u specifiek naar een driehoekige nok of wellicht een trapezium nok? Uiteraard kunnen we u daar tevens goed over adviseren, net als over het andere zetwerk waarmee we u goed van dienst kunnen zijn.

Windveren, onderlegplaat, muurplaat of binnenhoek

Ons uitgebreide assortiment zetwerk bestaat daarnaast uit een aantal andere producten die u eenvoudig online kunt bestellen. Het gaat dan bijvoorbeeld om windveren, net als om een onderlegplaat. We zorgen er daarmee voor dat u de beschikking heeft uit de hoogwaardige materialen waar u naar op zoek bent. Online een muurplaat voor het dak bestellen of op zoek naar een binnenhoek die u gemakkelijk kunt monteren? Bij ons bent u aan het juiste adres.
Ook speciaal gemaakte zelftappende schroeven hebben we speciaal voor u op voorraad, zowel de zelftappende plaatschroef als de zelftappende paneel schroef (paneelschroeven word gebruikt bij isolatiemateriaal) hiermee kunt u uw dak en zetwerk vastschroeven zonder dat er water tussen de schroeven doorloopt. Deze schroeven zorgen voor een volledige afscherming tegen regen en zijn gecamoufleerd omdat deze dezelfde coating hebben als die van het zetwerk en de platen.

We kunnen het zetwerk leveren en ook de montage voor u verzorgen. Dat betekent desgewenst dat we de benodigde materialen bestellen, die aan u leveren en zelf zorgen voor de montage. U heeft er op die manier geen omkijken naar. In plaats daarvan weet u zeker dat een specialist voor u aan de slag gaat.

Kielgoot bestellen

Op zoek naar kielgoten en benieuwd wat er beschikbaar is binnen het zetwerk? We zorgen bijvoorbeeld graag voor een kleine kielgoot, net als voor een grote kielgoot. Afhankelijk van wat u nodig heeft, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Specifiek op zoek naar een kielgoot 200 of benieuwd naar de verschillen tussen de diverse modellen? Daar vertellen we u uiteraard graag meer over.

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt