Info Dakisolatie met dakpanelen

Info Dakisolatie met dakpanelen

Zorgen voor goede dakisolatie en benieuwd naar de mogelijkheden? Dakpanelen zijn daarvoor uitstekend geschikt. We spreken ook wel van sandwichpanelen. Dat komt door de wijze waarop ze worden geproduceerd. Het gaat om een productie waarbij meerdere delen strak tegen elkaar aan worden geperst. Dat leidt tot een goede isolerende waarde, waardoor u de panelen uitstekend kunt gebruiken als dak isolatie.

We kunnen u uitstekend meer vertellen over de verschillende mogelijkheden voor dakisolatie. Benieuwd naar de panelen die er beschikbaar zijn en meer weten over de voordelen daarvan? We kunnen zowel de dakisolatie als de montage verzorgen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Sandwichpanelen voor het dak

Voor de dakisolatie kunt u uitstekend gebruik maken van de sandwichpanelen. Tijdens de productie ontstaat er een ‘sandwich’ door meerdere delen op elkaar te drukken. Het isolerende materiaal krijgt daarmee een goede isolerende werking, waardoor u bijvoorbeeld de warmte in huis kunt behouden. De sandwichpanelen die voor de dakisolatie zorgen zijn verkrijgbaar met verschillende diktes. Dat betekent in de praktijk dat we u goed kunnen adviseren over de panelen die u nodig heeft om de dak isolatie vorm te kunnen geven. Uiteraard kunnen we u aangeven wat er mogelijk is en wat de kosten voor u in dat geval zullen zijn.

100% homogene thermische dak isolatie

Het grote voordeel van de sandwichpanelen om de dakisolatie vorm te geven? U zorgt eenvoudig voor een 100% homogene thermische isolatie. Dat betekent dat de isolatie uitstekend in elkaar zit en het dak niet langer een belangrijke oorzaak van de hoge energierekening zal zijn. In plaats daarvan kunt u rekenen op een hoogwaardig materiaal dat bovendien slagvast is. De sandwichpanelen voor dakisolatie zijn waterafstotend en UV-bestendig, waardoor u daar ook binnen het Nederlandse klimaat uitstekend gebruik van kunt maken.

Dakisolatie inclusief montage

We kunnen u op voorhand onder andere vertellen over de A-keuze en B-keuze sandwichpanelen die er beschikbaar zijn. Zoekt u naar voordelige dak isolatie en vindt u het niet erg dat er af en toe een klein deukje in de panelen zit of er een kleine kras op voorkomt? In dat geval vormen de B-keuze of de gebruikte sandwichpanelen een goede keuze. U kunt rekenen op dakisolatie voor een zo laag mogelijke prijs, terwijl de isolatiewaarde aan de andere kant goed in orde is. Liever gebruik maken van de sandwichpanelen zonder oneffenheden die zorgen voor een hoogwaardige afwerking? In dat geval zijn de A-keuze sandwichpanelen beter geschikt. We kunnen u er op verschillende manieren mee van dienst zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van dakisolatie. We vertellen u er graag meer over en kunnen u bovendien adviseren over de montage die we direct voor u kunnen uitvoeren.

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt