Info Dakpanelen (eco) of geïsoleerde dakpanelen kopen

Info Dakpanelen (eco) of geïsoleerde dakpanelen kopen

Dakpanelen helpen u eenvoudig voor een kwalitatief goede dakafwerking te zorgen. Uiteraard zijn er verschillende soorten beschikbaar, we vertellen u graag meer over de diverse modellen. Zoekt u bijvoorbeeld naar de eco panelen die er beschikbaar zijn of heeft u een voorkeur voor de geïsoleerde modellen?

De geïsoleerde panelen zijn beschikbaar in diverse kleuren, tot een grootte van 15m in één geheel. Dat betekent dat we eenvoudig voor een zeer degelijke constructie kunnen zorgen, die bijdraagt aan de hoge kwaliteit van de toepassing. Qua nettobreedte kunt u rekenen op 1.000mm, uiteraard kunnen we de platen leveren in diverse diktematen. Zoekt u naar 30mm, 40mm of een andere maat? We zorgen voor de oplossing die u nodig heeft en kunnen u op voorhand meer vertellen over de beide varianten.

Eco dakpanelen kopen

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de eco dakpanelen die er beschikbaar zijn. Deze zijn zeer handig en laten zich gemakkelijk toepassen. Het betekent dat we op een degelijke wijze zorgen voor de afwerking van uw dak. Heeft u een loods, een schuur of wellicht een boerderij die u wilt laten afwerken? Wij kunnen u de producten leveren en daarnaast ook zorgen voor de montage. Dat betekent dat u er zelf geen omkijken naar zal hebben. 

Geïsoleerde dakpanelen kopen

U heeft de mogelijkheid om voor A-keuze of B-keuze  te kiezen. In het tweede geval is er af en toe sprake van een klein deukje of een krasje. Daarnaast komt het voor dat er kleine verschillen in dikte ontstaan. In de meeste gevallen kunt u hiermee uitstekend uit de voeten en zorgt u er op een eenvoudige wijze voor dat u goedkope geïsoleerde dakpanelen op de kop kunt tikken.

Benieuwd naar de voordelen, bijvoorbeeld wanneer u gebruik maakt van de geïsoleerde sandwichpanelen die er beschikbaar zijn? U kiest daarmee voor 100% homogene thermische isolatie die bovendien getest en gekeurd is op brandwerendheid. Daarnaast zorgt u eenvoudig voor een besparing op de energie- en onderhoudskosten, omdat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Dakpanelen in diverse kleuren

De verschillende dakpanelen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Heeft u een voorkeur voor RAL-7010, RAL-9005 of wellicht RAL-8004? Wij zorgen er met de verschillende kleuren voor dat we die mooi kunnen laten aansluiten op de rest van de uitstraling van het object. De panelen zijn geschikt voor woningen, hallen, stallen en andere objecten. We kunnen u daar op voorhand uitstekend meer over vertellen. Bovendien helpen we u graag bij de keuze tussen de eco óf geïsoleerde opties die er beschikbaar zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, dan vertellen we u er graag meer over.

 

Bekijk uw offerte Producten
Offerte is bijgewerkt